OPMERKINGEN VAN DE PATIËNT

We zetten ons beroep voort met de liefde en nauwgezetheid van de eerste dag en we werken eraan om ervoor te zorgen dat de glimlach van onze patiënten permanent is. Elke behandeling en elke patiënt is voor ons heel belangrijk. Daarom bekijken we allea meningen en suggesties een voor een en willen we ervoor zorgen dat al onze patiënten glimlachend.
hasta-yorumlari-fatih-gor

Ik heb veel behandelingen laten doen in de kliniek die ik op aanraden kreeg. Ik ging voor mijn kiespijn, Ali Rıza deed ook de extractie van mijn verstandskies, het was een zeer gemakkelijke en pijnloze extractie. Daarna bezocht ik hem voor smile design en ik was zeer tevreden. Klinisch zijn ze echt magnifiek, ze zijn zeer succesvol op het gebied van communicatie en hygiëne. Ik wil Ali Rıza en al zijn medewerkers bedanken en hem bij iedereen aanbevelen.

– Fatih Gör

Ik ging naar meneer Ali Rıza voor het bleken van tanden en implantaten. Zijn kliniek bevindt zich op een zeer centrale locatie. Het gebouw heeft een eigen parkeerplaats, zowel op een comfortabele locatie met openbaar vervoer als u met uw eigen voertuig gaat. Het is een zeer schone plaats. Heel erg bedankt aan de heer Ali Rıza, ik hou van mensen die van hun werk houden en het goed doen. Je kunt begrijpen dat Ali Rıza Bey daardoor van zijn werk houdt. Als ik gebitsproblemen heb, is ons adres nu duidelijk.

– İbrahim Karasoy
musteri-yorumlari-ibrahim-karasoy
musteri-yorumlari-tacettin-tezcan

Vandaag kwam ik naar Ali Rıza Altun, de architect van mijn 32 tanden, mijn dierbare vriend, heer en tandarts, voor controle en algemene zorg. Heel erg bedankt voor de interesse en zorg van het doktersbrein.

– Tacettin Tezcan